x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliţiştii au găsit 10.000 de petarde asupra unui minor

Poliţiştii au găsit 10.000 de petarde asupra unui minor

11 Dec 2015   •   12:33
Poliţiştii au găsit 10.000 de petarde asupra unui minor

Un minor în vârstă de 14 ani din Sălaj a fost depistat de poliţişti având asupra lui 10.000 de petarde, oamenii legii confiscându-i materialele pirotehnice şi întocmindu-i dosar penal.

"Poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat, joi, o acţiune pe raza comunei Agrij, pentru prevenirea, identificarea şi combaterea evenimentelor negative generate de comercializarea şi folosirea articolelor pirotehnice. Cu această ocazie au depistat pe raza localităţii, un minor de 14 ani, din localitate, care deţinea asupra lui 10.000 bucăţi de petarde, de diferite categorii, în vederea comercializării", a declarat vineri, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Potrivit sursei citate, articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de operaţiuni cu articole pirotehnice destinate pentru pirotehnicieni, respectiv infracţiunea de comercializare către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate utilizării de către pirotehnicieni.

×