x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițiștii din Prahova au recuperat un inel cu diamante furat din Paris

Polițiștii din Prahova au recuperat un inel cu diamante furat din Paris

15 Ian 2017   •   13:36
Polițiștii din Prahova au recuperat un inel cu diamante furat din Paris

Poliţiştii şi procurorii au reuşit recuperarea unui inel cu diamante ce ar fi fost sustras dintr-un magazin de bijuterii din Paris, în urma a şapte percheziţii efectuate în Bucureşti, au informat duminică DIICOT şi IPJ Prahova. În urma furtului respectiv au fost sustrase două diamante şi două inele cu diamante şi piese preţioase, cu valoarea de piaţă de 5.200.000 de euro. 

Principalul suspect în cauză a fost depistat, iar alte şapte persoane sunt cercetate pentru implicare activitatea infracţională. Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Ploscaru George pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi furt calificat. 

Tribunalul Prahova a dispus la data de 14.01.2017 arestarea preventivă a inculpatului Ploscaru George pentru o perioadă de 30 de zile. 

Faţă de un alt inculpat a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. De asemenea, potrivit Agerpres, faţă de încă alţi şase suspecţi se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de tăinuire. 

În perioada 11-13 ianuarie a.c., poliţişti Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Ploieşti, au acţionat pentru depistarea autorului unui furt, comis la data de 30 decembrie 2016, la un magazin de bijuterii din Paris. 

×
Subiecte în articol: inel cu diamant furt paris bijuterii