x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliţistul beat care a provocat un accident rutier şi a avariat trei autoturisme a fost suspendat din funcţie

Poliţistul beat care a provocat un accident rutier şi a avariat trei autoturisme a fost suspendat din funcţie

13 Feb 2018   •   17:10
Poliţistul beat care a provocat un accident rutier şi a avariat trei autoturisme a fost suspendat din funcţie

Primăria sectorului 3 a anunţat marţi că a suspendat din funcţie un poliţist local care a comis un accident rutier în cursul nopţii trecute. 

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în data de 12 februarie, în jurul orelor 22.30, conducătorul unui autoturism în vârstă de 56 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, fiind avariate şi trei autoturisme parcate. 

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice. 

Poliţiştii au constituit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. 

În urma accidentului în care a fost implicat un angajat al Direcţiei Generale de Poliţie Locală, la nivelul Primăriei Sectorului 3 a fost luată decizia suspendării din funcţie a angajatului în cauză începând cu data de 13 februarie, până la finalizarea cercetărilor. Primăria Sectorului 3 va colabora în totalitate cu organele de cercetare penală în vederea soluţionării acestui caz, se arată într-un comunicat de presă al autorităţii locale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: politist beat suspendat