x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pompierii acţionează în Giurgiu şi în Teleorman pentru scoaterea apei din 31 de gospodării

Pompierii acţionează în Giurgiu şi în Teleorman pentru scoaterea apei din 31 de gospodării

29 Iun 2018   •   16:27
Pompierii acţionează în Giurgiu şi în Teleorman pentru scoaterea apei din 31 de gospodării

Pompierii giurgiuveni acţionează în localităţi din judeţul Giurgiu dar au fost solicitaţi în sprijin şi în judeţul Teleorman, după ce apa din precipitaţii a inundat 31 de gospodării, a informat vineri şeful Centrului Operaţional Judeţean al ISU Giurgiu, maior Elisei Ştefan.

"În urma precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore o gospodărie din localitatea Câmpurelul, judeţul Giurgiu, a fost inundată, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială cu motopompă şi un echipaj format din trei subofiţeri. La solicitarea colegilor din judeţul Teleorman, după ce 30 de gospodării din localitatea Ţigăneşti au fost inundate cu o lamă de apă de aproximativ 40 de centimetri, s-au deplasat la faţa locului două camioane de intervenţie cu trei motopompe deservite de patru subofiţeri din cadrul ISU Giurgiu", a declarat, pentru AGERPRES, maior Elisei Ştefan.

Menţionăm faptul că judeţul Giurgiu s-a aflat în ultimele ore sub avertizare de cod portocaliu de ploi, descărcări electrice şi intensificări ale vântului şi sub cod galben de creşteri ale debitelor în bazinul râului Argeş şi afluenţii acestuia.

×
Subiecte în articol: pompieri case inundate giurgiu