x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pompierii din Mureș au scos un nou născut dintr-o toaletă. Tânăra mamă susţine că l-a născut spontan

Pompierii din Mureș au scos un nou născut dintr-o toaletă. Tânăra mamă susţine că l-a născut spontan

27 Iun 2020   •   13:13
Pompierii din Mureș au scos un nou născut dintr-o toaletă. Tânăra mamă susţine că l-a născut spontan

Polițiștii fac verficări după ce o tânără ar fi născut în mod spontan în toaleta exterioară a unei case, iar ulterior fătul a murit, transmite, sâmbătă, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Mureș, scrie Mediafax

 

„În cursul acestei dimineți (sâmbătă - n.red.), în jurul orei 05:00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Târnăveni au fost sesizați cu privire la faptul ca o tănără ar fi născut în mod spontan în toaleta exterioară din curtea unei case de locuit, din localitatea Suplac. Echipajul medical aflat la fața locului a constatat decesul fătului”, conform sursei citate.

Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care a survenit decesul acestuia.

„Polițiștii desfășoară cercetări pentru comiterea infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent”, anunță IPJ Mureș.

 

×
Subiecte în articol: politie nastere bebelus toaleta