x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Porţiuni din faţada unui bloc din sectorul 4 s-au desprins din cauza vântului puternic

Porţiuni din faţada unui bloc din sectorul 4 s-au desprins din cauza vântului puternic

14 Noi 2016   •   10:08
Porţiuni din faţada unui bloc din sectorul 4 s-au desprins din cauza vântului puternic

Porţiuni din faţada unui bloc situat pe strada Râul Mara din Sectorul 4 s-au desprins, duminică, din cauza vântului puternic, a anunţat primarul Daniel Băluţă.

"Angajaţii ADP Sector 4 şi agenţii Poliţiei Locale Sector 4 au intervenit, ieri, pentru a ajuta Pompierii într-o acţiune pe strada Râul Mara, unde porţiuni din faţada unui bloc s-au desprins şi au căzut, în urma rafalelor puternice de vânt. Intervenţia a fost necesară pentru înlăturarea bucăţilor de tencuială rămase pe clădire şi care ar fi putut să cadă oricând. Lucrătorii de la ADP Sector 4 au intervenit pentru tăierea crengilor care obstrucţionau accesul pompierilor în perimetru, iar Poliţia Locală a delimitat zona pentru siguranţa trecătorilor", a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Pe strada Giurgiului din acelaşi sector, duminică, două balcoane s-au prăbuşit şi mai multe au fost avariate tot din cauza vântului.

"Obligaţia de consolidare a faţadelor blocurilor revine exclusiv asociaţiilor de proprietari, nu primăriei, iar întreţinerea balcoanelor revine proprietarilor respectivelor apartamente. Totuşi, vom încerca să venim în ajutorul locuitorilor printr-o propunere de modificare a regulilor reabilitării termice, pe care o vom prezenta în Consiliul Local", a precizat Daniel Băluţă. www.agerpres.ro

×