x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Accident pe DN 1, la Băneşti; zece persoane sunt rănite uşor

Prahova: Accident pe DN 1, la Băneşti; zece persoane sunt rănite uşor

26 Aug 2016   •   21:45
Prahova: Accident pe DN 1, la Băneşti; zece persoane sunt rănite uşor

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc, vineri seară, pe DN 1, la Băneşti, zece persoane, între care patru minori, care au fost rănite uşor, primind îngrijiri la locul evenimentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, zece persoane, între care şase adulţi şi patru minori, au suferit răni uşoare în urma unui accident produs pe DN 1, la Băneşti, în care au fost implicate o cisternă goală şi două autoturisme.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, un autoturism care se deplasa pe DN 1, pe prima bandă a drumului pe sensul de urcare spre munte, a acroşat o altă maşină care circula în acelaşi sens, pe banda a doua, cel de-al doilea autoturism ricoşând într-o cisternă goală care venea din sens opus. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu.

Niciuna dintre persoanele rănite nu a fost transportată la spital, acestea primind îngrijiri la faţa locului, a precizat reprezentantul ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

AGERPRES

×