x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Trei minore, la spital după ce au înghiţit pastile antidepresive, una fiind în comă

Prahova: Trei minore, la spital după ce au înghiţit pastile antidepresive, una fiind în comă

04 Iul 2017   •   22:22
Prahova: Trei minore, la spital după ce au înghiţit pastile antidepresive, una fiind în comă

Trei minore din Ariceştii Zeletin care au înghiţit pastile folosite în tratarea depresiei au fost duse de urgenţă la spital marţi seară, una dintre ele fiind în comă, Poliţia făcând verificări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, George Duţă, o minoră de 14 ani a fost dusă în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, aceasta fiind intoxicată cu carbamazepină. 

Alte două minore, surori în vârstă de 13 şi 16 ani, au fost duse la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, cu acelaşi diagnostic, ele fiind conştiente, însă în stare confuzională, a precizat sursa citată. 

Toate cele trei fete prezintă şi tăieturi superficiale pe antebraţe, a mai spus Duţă. 

Conform reprezentantului Ambulanţei Prahova, iniţial, pacientele au fost evaluate medical de echipajul SAJ, ulterior, la faţa locului fiind solicitat ajutor suplimentar, inclusiv un echipaj al ambulanţei de terapie intensivă mobilă. 

Surse medicale au declarat, pentru AGERPRES, că, potrivit datelor oferite de către cunoscuţii minorelor, fata de 14 ani ar fi suferit o tulburare depresivă şi ar fi fost supusă unui tratament cu carbamazepină. 

Se pare că aceasta le-ar fi oferit pastile şi celorlalte două fete, fiecare dintre ele înghiţind mai multe tablete, au susţinut sursele citate. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, pentru AGERPRES, că poliţiştii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: prahova minore antidepresive