x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Un angajat al unei unităţi militare a luat foc accidental; bărbatul are arsuri pe tot corpul

Prahova: Un angajat al unei unităţi militare a luat foc accidental; bărbatul are arsuri pe tot corpul

09 Noi 2016   •   17:37
Prahova: Un angajat al unei unităţi militare a luat foc accidental; bărbatul are arsuri pe tot corpul

Un angajat al unei unităţi militare din staţiunea prahoveană Cheia se află în stare foarte gravă, după ce hainele acestuia au luat foc, miercuri, în mod accidental, el suferind arsuri pe întreaga suprafaţă corporală. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că un echipaj SMURD a preluat, de la o cabană din Cheia, un bărbat de 32 de ani aflat în stare foarte gravă, el având arsuri de gradul trei pe toată suprafaţa corpului. 

Conform sursei citate, bărbatul, care este angajat al cabanei, a stat lângă un mijloc de încălzire, iar hainele i-au luat foc în mod accidental. 

Surse locale au declarat, pentru AGERPRES, că incidentul s-a petrecut la o unitate militară din Cheia, cunoscută în zonă drept fosta cabană Mogoşu, iar victima este un sergent. 

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a mai precizat Vasiloae. 

×