x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prefectura Suceava va fi condusă, pentru PRIMA DATĂ, de o FEMEIE

Prefectura Suceava va fi condusă, pentru PRIMA DATĂ, de o FEMEIE

11 Mar 2017   •   16:40
Prefectura Suceava va fi condusă, pentru PRIMA DATĂ, de o FEMEIE

Mirela Adomnicăi este noul prefect al judeţului Suceava, ceremonia de instalare în funcţie desfăşurându-se sâmbătă, în prezenţa mai multor parlamentari, primari, directori de instituţii deconcentrate, secretarului de stat în Ministerul Mediului Eugen Uricec, precum şi a ministrului Agriculturii, Petre Daea. 

Adomnicăi, licenţiată în drept la Universitatea ''Al. Ioan Cuza'' din Iaşi, cu un master în Administraţie publică la Facultatea de Sociologie din cadrul Universităţii Bucureşti, este prima femeie care ocupă funcţia de prefect în judeţul Suceava, după ce a fost şi prima femeie parlamentar din judeţ, când a câştigat un mandat de deputat, în perioada 2004-2008. 

''Întotdeauna m-am bazat pe munca în echipă şi la Suceava este o echipă puternică. Mă bazez pe colaborarea bună atât cu toţi colegii din prefectură, cât şi cu instituţiile din judeţ, pentru a pune în practică programul şi strategiile Guvernului. Mă bazez şi pe sprijinul consistent al parlamentarilor de Suceava'', a spus Adomnicăi, citează Agerpres.

×