x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primăria Capitalei vrea evenimente de sărbători în Piaţa Constituţiei şi Centrul vechi

Primăria Capitalei vrea evenimente de sărbători în Piaţa Constituţiei şi Centrul vechi

14 Noi 2016   •   18:06
Primăria Capitalei vrea evenimente de sărbători în Piaţa Constituţiei şi Centrul vechi
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Primarul general Gabriela Firea s-a întâlnit luni cu investitorii din Centrul istoric al Capitalei pentru a stabili modalităţi de colaborare astfel încât zona să devină, anul acesta, una dintre cele mai atractive de sărbători. 

Edilul general a lansat o invitaţie proprietarilor de restaurante şi spaţii comerciale din Centrul istoric în vederea creării unui parteneriat, cu scopul includerii în premieră a Centrului vechi pe harta evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă, a informat un comunicat al PMB, transmis AGERPRES

"Sunt convinsă că mulţi dintre dvs vă pregătiţi deja pentru sărbători, însă am convingerea că împreună putem să schimbăm şi mai mult aspectul Centrului istoric şi aspectul oraşului în general. În luna decembrie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, vom organiza o serie de evenimente în Capitală: în premieră Târgul de Crăciun va avea loc anul acesta în Piaţa Constituţiei, iar ca noutate îmi doresc foarte mult să introducem în conceptul de promovare şi Centrul Vechi. Pentru a face acest lucru posibil este nevoie să lucrăm împreună, să fim parteneri, în aşa fel încât să împodobim tot Centrul vechi într-un mod deosebit, să creăm şi aici atmosfera de sărbătoare, dar şi în celelalte zone incluse în contractul pe care îl avem cu Luxten", a declarat Gabriela Firea, citată în comunicat. 

Pe această cale investitorii şi-au arătat disponibilitatea şi interesul pentru proiectul iniţiat de Municipalitate, mai ales în condiţiile în care, prin această măsură, se urmăreşte creşterea numărului de vizitatori şi au apreciat întâlnirea cu primarul general ca fiind o premieră. 

Ei i-au solicitat sprijinul edilului Capitalei în rezolvarea anumitor probleme întâmpinate în desfăşurarea activităţilor lor: limitarea accesului auto şi aplicarea de sancţiuni, salubrizarea, amplasarea spaţiilor dedicate fumătorilor sau sporirea nivelului de siguranţă, se mai arată în comunicat. AGERPRES

×