x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primăria Târgu Mureş renunţă la focul de artificii de Ziua Naţională din respect pentru victimele de la Colectiv

Primăria Târgu Mureş renunţă la focul de artificii de Ziua Naţională din respect pentru victimele de la Colectiv

23 Noi 2015   •   14:43
Primăria Târgu Mureş renunţă la focul de artificii de Ziua Naţională din respect pentru victimele de la Colectiv
Sursa foto: Foto: Diana Oros

Primăria Târgu Mureş a anunţat, luni, că renunţă la spectacolul de artificii pe care îl oferă în mod tradiţional, în fiecare an, de Ziua Naţională a României, din respect pentru victimele de la Clubul Colectiv din Bucureşti dar şi pentru cele ale atentatelor de la Paris.

'Primăria municipiului Târgu Mureş aduce la cunoştinţa târgumureşenilor decizia de a renunţa la spectacolul de artificii programat pentru seara zilei de 1 Decembrie 2015. Măsura vine ca urmare a situaţiei tragice petrecute la finele lunii trecute într-un club din Bucureşti, dar şi a atentatelor de la Paris şi a situaţiei critice pe care o traversează întreaga Europă în acest moment. Cu toate acestea, vă invităm să fiţi alături de Primăria municipiului Târgu Mureş în ziua de 1 Decembrie, la manifestările care serbează Ziua Naţională a României', precizează un comunicat de presă dat luni publicităţii.

×
Subiecte în articol: focuri de artificii colectiv