x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul Sucevei face apel la medicii sănătoși să meargă la serviciu

Primarul Sucevei face apel la medicii sănătoși să meargă la serviciu

22 Apr 2020   •   12:40
Primarul Sucevei face apel la medicii sănătoși să meargă la serviciu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a lansat un apel public medicilor sănătoşi să meargă la serviciu, pentru că este nevoie de forţă de muncă în spital.
"Să facem tot ce este posibil să salvăm cât mai multe vieţi omeneşti, să reducem răspândirea acestei epidemii", a spus Lungu.

Edilul a spus că este necesar să fie testate cât mai multe persoane din Suceava.

"Nu se pune problema testării în masă şi totuşi trebuie făcute mai multe teste la persoane care au simptome de coronavirus, la membrii familiilor care au persoane infectate. Se face astăzi la persoane din prima linie şi este bine că se face la doctori, la cei care asigură ordinea, siguranţa, militari, ISU, dar trebuie făcut şi la populaţie, ca măsură de limitare a răspândirii acestui virus", a precizat Lungu.

Primarul a declarat că în Suceava vor continua acţiunile de dezinfecţie şi de sprijin cu pachete alimentare pentru populaţia care are nevoie şi reaminteşte oamenilor să apeleze numărul de telefon de la cabinetul primarului pentru a sesiza problemele cu care se confruntă.

El face apel la populaţie să respecte toate reglementările impuse de situaţia de urgenţă.

"Din păcate, dragi suceveni, am pierdut oameni dragi în această perioadă. Să facem tot ce depinde de noi ca acest lucru să-l limităm. Vă implor încă o dată: rămâneţi acasă, să stăm acasă, să salvaţi vieţile dumneavoastră, să salvaţi vieţile celor dragi (...) Să ne rugăm ca această perioadă a epidemiei să fie una cât mai scurtă", a afirmat Ion Lungu. 

×
Subiecte în articol: suceava medici primar coronavirus