x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Probleme pe Autostrada Soarelui. Accident cu 3 autoturisme. Circulaţia rutieră este îngreunată

Probleme pe Autostrada Soarelui. Accident cu 3 autoturisme. Circulaţia rutieră este îngreunată

05 Aug 2018   •   09:26
Probleme pe Autostrada Soarelui. Accident cu 3 autoturisme. Circulaţia rutieră este îngreunată

Circulaţia rutieră este îngreunată, duminică dimineaţă, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 198, pe sensul către litoral, în zona localităţii Medgidia, judeţul Constanţa, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, impactul faţă-spate, produs ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule, s-a soldat cu rănirea unei persoane.

Traficul se desfăşoară pe banda a doua, valorile fiind în creştere.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto care aleg autostrăzile ca rută de deplasare să respecte limitele legale de viteză, să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii şi să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate, mai menţionează sursa citată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident