x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Procuror mort într-un accident în Teleorman. Soția se află în stare gravă

Procuror mort într-un accident în Teleorman. Soția se află în stare gravă

15 Oct 2019   •   08:43
Procuror mort într-un accident în Teleorman. Soția se află în stare gravă

Un bărbat a decedat, luni seara, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 65A.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, în evenimentul rutier, care a avut loc între localităţile Putineiu şi Turnu Măgurele, au fost implicate un autoturism şi un tractor, a cărui remorcă era încărcată cu baloţi de paie.

Valentin Silviu Paraschiv, procuror în Roșiorii de Vede, a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un tractor cu remorcă, în care se aflau baloți. 

Surse din anchetă spun că procurorul era în mașină cu soția sa. Bărbatul se afla pe scaunul din dreapta.

Mașina familiei, o Dacia Logan, a lovit un tractor care transporta baloți în remorcă. În urma impactului violent, procurorul Valentin Silviu Paraschiv a murit, au declarat surse pentru Observator. Soția sa a fost rănită și a fost transportată la spital.

În vârstă de 53 de ani, Silviu Paraschiv era procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Din primele cercetări a reieşit că autoturismul a intrat în coliziune cu remorca tractorului.

După impact, tractoristul a fugit, însă nu a ajuns prea departe. De o oră de căutări au avut nevoie polițiștii ca să-l găsească pe acesta. Bărbatul a declarat că ştia că circulă ilegal, însă nu avea mult de mers şi a considerat că nu se poate întâmpla nimic pe o distanţă de 200 de metri. Asta chiar dacă se afla pe un drum național, cu un tractor neînmatriculat şi o remorcă fără niciun fel de semnalizare.

„Am fost alertați de mai mulți martori cu privire la un accident petrecut pe un drum național, mai exact între localitășile Putineiu și Turnu Măgurele. Echipele de intervenție ajunse acolo au ajutat la descarcerarea celor două persoane. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare pentru pasagerul aflat pe scaunul din dreapta al mașinii nu s-a mai putut face nimic, acesta murind la scurt timp.

Șoferul tractorului, cel din cauza căruia, cel mai probabil, s-a petrecut și accidentul a fugit. Acesta a fost în cele din urmă prins”, au transmis reprezentanți IPJ Teleorman


Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. AGERPRES

×