x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Proiecții de film în aer liber, în Constanța

Proiecții de film în aer liber, în Constanța

08 Aug 2020   •   12:00
Proiecții de film în aer liber, în Constanța

Seri de cinema în aer liber, vor avea loc, la Constanța, până în data de 16 august, ca alternativă de petrecere a timpului liber, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Contanța, care invită localnicii și turiștii la seri de cinema în aer liber.

 

Serile de cinema în aer liber reprezintă o alternativă de petrecere a timpului liber la Constanța. Până pe data de 16 august, o selecție specială cu cele mai bune pelicule, îi așteaptă pe turiști și localnici în Parcul Tăbăcărie la „Filme în aer liber”, un proiect finanțat de Primăria Constanța.

„Suntem foarte fericiți să fim printre voi. Suntem la Constanța până pe data de 16 august cu . Proiecțiile încep la ora 21.30, dar intrarea se face cu o oră înainte - la 20.30. În weekend - vineri, sâmbătă și duminică, în afară de proiecțiile de filme avem și evenimente conexe, ceea ce înseamnă jonglerie, spectacole de magie pentru copii, începând cu ora 18.30”, spune Engie Rista, organizator.

Pentru spectatori, „Filme în aer liber“ reprezintă un prilej de relaxare la ceas de seară, într-o atmosferă de cinema.

Special pentru ei, organizatorii au amenajat în spațiul destinat evenimentului un număr de 350 de scaune, păstrându-se distanța și toate normele sanitare impuse.

Evenimentul are loc în parcul Tăbăcărie, la intrarea de la Hotel Zodiac, în fiecare seară până pe data de 16 august.

Publicul este așteptat cu o selecție specială ce cuprinde unele dintre cele mai bune filme pentru publicul larg, cu magie și muzică, sau pentru copii și familie.

Proiectul este organizat de Asociația Culturală Metropolis și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Pe lângă cele 16 titluri din selecția oficială, constănțenii vor avea ocazia să participe la mai multe spectacole de percuție, jonglerii, dansuri cu led, etc. Proiecțiile de film încep la ora 21.30 iar intrarea este liberă.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: cinema constanta