x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Proprietarii teraselor din Capitală ar putea fi scutiți de taxe pe perioada stării de urgență

Proprietarii teraselor din Capitală ar putea fi scutiți de taxe pe perioada stării de urgență

13 Iun 2020   •   16:00
Proprietarii teraselor din Capitală ar putea fi scutiți de taxe pe perioada stării de urgență

Proprietarii unităților de alimentație publică și terase de vară, situate pe domeniul public administrat de Primăria Capitalei, ar putea fi scutiți de plata taxelor, pe perioada stării de urgență, conform unui proiect aflat pe ordinea de zi a CGMB.

„Se aprobă scutirea, pentru durata stării de urgentă decretate în anui 2020, de la plata taxei pentru utilizarea locurilor publice cu unități de alimentație publică și terase de vară situate pe domeniul public administrat de autoritățile din subordinea Consiliului General al Municipiului București (CGMB). Pentru a beneficia de prevederile art. 1 utilizatorii au obligația ca până la data de 15 septembrie 2020, inclusiv, să depună la autoritățile din subordinea Consiliului General al Municipiului București care administrează domeniul public o cerere de acordare a scutirii, însoțită de o declarație pe propria răspundere împreună cu documente justificative, conform prevederilor legale”, potrivit proiectului din 18 iunie.

Acesta îi vizează pe cei care au fost obligați, potrivit legii, să își întrerupă total activitatea economică sau dețin certificatul pentru situații de urgență emis de Ministerul Economiei, prin care se certifică întreruperea parțială a activității economice.

Mediafax

×