x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Protest la Botoșani pentru asflatarea DN 24 C, singurul drum naţional de pământ din România 

Protest la Botoșani pentru asflatarea DN 24 C, singurul drum naţional de pământ din România 

25 Feb 2017   •   15:50
Protest la Botoșani pentru asflatarea DN 24 C, singurul drum naţional de pământ din România 

Aproximativ 150 de proprietari de maşini din mai multe localităţi din judeţul Botoşani care sunt străbătute de drumul naţional DN 24 C, au anunţat că vor participa, duminică, la un protest faţă de starea proastă a drumului. 

Locuitorii din Manoleasa şi Miorcani cer autorităţilor să adopte măsuri urgente pentru asfaltarea DN 24 C, singurul drum naţional de pământ din România. 

Potrivit anunţului de mobilizare făcut pe Facebook, protestatarii spun că vor protesta între orele 11,00 şi 17,00 pe traseul Manoleasa- Miorcani. 

"Scopul adunării publice îl constituie manifestarea în legătură cu aprobarea de către Guvern a fondurilor necesare pentru asfaltarea DN 24 C pe traseul Manoleasa Prut- Miorcani", se arată în anunţul citat de Agerpres.

Lucrările pentru modernizarea acestui drum au început în urmă cu peste cinci ani, în mandatul de premier al lui Victor Ponta, însă au fost abandonate înainte de turnarea stratului de asfalt. Între timp, drumul a devenit aproape impracticabil, odată cu topirea zăpezii

×