x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Protestatari din țară au sosit la București pentru protestul din Piața Victoriei

Protestatari din țară au sosit la București pentru protestul din Piața Victoriei

20 Ian 2018   •   17:04
Protestatari din țară au sosit la București pentru protestul din Piața Victoriei

Mai multe grupuri de protestatari din ţară au ajuns sâmbătă la Bucureşti pentru a participa la protestul "România spune nu corupţiei. Toţi pentru justiţie", care a fost anunţat începând cu ora 18,00 în Piaţa Universităţii. 

În Capitală au ajuns şi clujenii care au pornit pe jos, în 10 ianuarie, într-un "Marş al speranţei". Protestatarii, care au plecat în urmă cu zece zile din centrul oraşului Cluj-Napoca, au venit pe jos până la Bucureşti, ei parcurgând câte 40 de kilometri pe zi. Lor li s-au alăturat pe traseu mai multe persoane. 

Aceştia s-au oprit pentru câteva minute în faţa sediului ALDE, urmând să se oprească şi la sediul central al PSD de pe bulevardul Kiseleff. Protestatarii poartă pancarte cu mesajele: "#Rezist", "#Corupţia ucide", "#Vă vedem", "#Next level", "PSD = ciuma roşie". 

Marşul de la Cluj-Napoca la Bucureşti se desfăşoară sub deviza: "Marşul speranţei. Toţi pentru justiţie cu fiecare pas". 

Alte grupuri de protestatari din ţară au sosit sâmbătă la Bucureşti cu trenul, aceştia reunindu-se în Gara de Nord, unde au afişat de asemenea bannere şi pancarte cu mesaje împotriva corupţiei şi a coaliţiei de guvernare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: protest bucuresti rezist