x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale RADET salută numirea de către CGMB a unui nou Consiliu de Administraţie

RADET salută numirea de către CGMB a unui nou Consiliu de Administraţie

01 Aug 2016   •   20:30
RADET salută numirea de către CGMB a unui nou Consiliu de Administraţie

RADET a transmis luni un comunicat de presă în care urează succes noilor membri ai Consiliului de Administraţie, votaţi în aceeaşi zi de consilierii municipali, şi îi invită pe aceştia la o şedinţă în care să îşi preia prerogativele.


"Urăm succes noului Consiliu de Administraţie în misiunea sa, aceea de a asigura furnizarea de energie termică şi apă caldă, precum şi de a repara reţelele municipiului Bucureşti. Fosta echipă invită noii membri ai Consiliului la o şedinţă comună de predare - primire a strategiilor, planurilor de revizii, investiţii etc", se arată într-un comunicat al RADET transmis AGERPRES.

Luni, consilierii generali ai Capitalei au votat administratorii provizorii în Consiliul de Administraţie al RADET. Toţi cei şase sunt propuneri ale grupului PSD: Sorin Chiriţă, Andrei Călin Anastasiu, Virgil Păun, Marian Dobrin, Nicolae Rotileanu şi Claudiu Creţu.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că, potrivit legii, acest consiliu provizoriu nu va funcţiona mai mult de şase luni. "Vă aduc la cunoştinţă că şi Ministerul de Finanţe trebuie să îşi desemneze un membru al CA şi atunci vor fi şapte persoane, şi nu şase", a precizat Firea.

Fostul preşedinte al CA al RADET Gabriel Dumitraşcu anunţa pe 28 iulie că membrii consiliului îşi vor depune demisiile.

''Vedem un blocaj de comunicare, de găsire a soluţiilor şi am apăsat un cod roşu. (...) Vrem ca CGMB să ia în dezbatere problema RADET şi să orienteze RADET spre ceea ce trebuie în Bucureşti'', spunea Dumitraşcu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: radet cgmb