x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Rănitul în accidentul de pe DN 2A a murit la spital

Rănitul în accidentul de pe DN 2A a murit la spital

22 Oct 2019   •   21:25
Rănitul în accidentul de pe DN 2A a murit la spital

Şoferul în vârstă de 74 de ani, rănit şi preluat de elicopterul SMURD în urma unui accident rutier petrecut marţi pe DN 2A, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren, a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dr. Claudia Tatarici, a informat că pacientul, care suferise traumatisme cranio-cerebral şi toracic, a intrat în stop cardio-respirator la camera de resuscitare a Unităţii de Primiri Urgenţe a spitalului, cadrele medicale încercând în zadar, timp de peste o oră, resuscitarea acestuia.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, şoferul rănit se afla într-o maşină ce era tractată de un alt autovehicul, accidentul petrecându-se după ce şufa de tractare s-a rupt.

„Un bărbat de 60 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, pe prima bandă, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către Mihail Kogălniceanu, tractând un alt autoturism, condus de un bărbat de 74 de ani şi, ajungând la km 178+700 m, din cauza unei defecţiuni tehnice, şufa de tractare s-a rupt, iar conducătorul auto de 74 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei, s-a răsucit pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 32 de ani, pe acelaşi sens de mers, în spatele autoturismelor. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar TIR-ul a părăsit partea carosabilă către stânga”, a transmis IPJ.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident rutier DN 2A