x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Răsturnare de situaţie în cazul dublei crime din Piatra Neamț. Ce au aflat anchetatorii

Răsturnare de situaţie în cazul dublei crime din Piatra Neamț. Ce au aflat anchetatorii

26 Mar 2019   •   14:51
Răsturnare de situaţie în cazul dublei crime din Piatra Neamț. Ce au aflat anchetatorii

Anchetatorii care investighează dublul omor petrecut într-o casă de pe strada Blanduziei au stabilit mobilul crimei: chiar locuința, scrie zch.ro.

Criminalul, Florin Petrache, în vârstă de 60 de ani, a ridicat o casă pe terenul soacrei sale și, implicit, pe numele acesteia, în calitate de proprietară a terenului. Cu timpul, relațiile s-au degradat, au apărut certuri și scandaluri, iar femeia l-a alungat pe ginere. Nevasta lui Florin Petrache muncește în Italia și, fiind la distanță, n-a reușit să aplaneze conflictele dintre mamă și soț.

Pe fondul unei tensiuni acumulate în timp, în noaptea de 25 spre 26 martie, Petrache s-a îmbătat și și-a înjunghiat fiul și soacra. Pe amândoi în gât, scurt, precis și mortal. Se pare că omorurile au avut loc pe la ora 4 dimineața. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a incendiat locuința. Încă nu s-a stabilit dacă a făcut-o din răzbunare sau în încercarea de a șterge urmele crimelor.

Vecinii spun că fiul lui Petrache era un băiat bun și talentat, care cânta la pian, și nimeni nu înțelege de ce a căzut și el victima conflictului dintre tatăl și bunica lui. Antena 3

×
Subiecte în articol: crima piatra neamţ