x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale RATB va înfiinţa nouă linii-navetă de autobuze în perioada închiderii a nouă staţii de metrou

RATB va înfiinţa nouă linii-navetă de autobuze în perioada închiderii a nouă staţii de metrou

13 Iul 2017   •   11:30
RATB va înfiinţa nouă linii-navetă de autobuze în perioada închiderii a nouă staţii de metrou

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) pentru a asigura transportul călătorilor de la staţiile de metrou care urmează a fi închise de către Metrorex în vederea modernizării, la cele învecinate de pe aceeaşi magistrala de metrou, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

Staţiile care vor fi închise sunt: Pipera, Aurel Vlaicu, Dimitrie Leonida, Berceni, Costin Georgian, Pantelimon, Tineretului, Apărătorii Patriei, Constantin Brâncoveanu.

Intervalul de succedare al autobuzelor liniilor navetĂ va fi de circa 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3-4 minute în zilele de sărbătoare, astfel încât să poată fi satisfăcută cererea de transport de pe magistrala afectată.

"Precizăm că, odată cu închiderea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia naveta de autobuze 616, va fi suplimentată şi linia de tramvaie 5. De asemenea, în data de 17.07.2017, va funcţiona o linie specială de autobuze, la solicitarea unei companii private, pe traseul: Şos. Colentina, Str. Doamna Ghica, Şos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, staţia de metrou Pipera", mai spun reprezentanţii RATB.

Totodată, în funcţie de modificarea punctuală a cererii de transport pe reţeaua de suprafaţă în vecinătatea staţiilor de metrou afectate, RATB va lua măsuri operative de majorare a parcului circulant pe liniile din zona acestora. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: metrorex ratb