x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricţii de circulaţie pe bulevardul Pipera din 15 septembrie

Restricţii de circulaţie pe bulevardul Pipera din 15 septembrie

10 Sep 2015   •   18:44
Restricţii de circulaţie pe bulevardul Pipera din 15 septembrie
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Circulaţia între pasajul suprateran Pipera şi sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului Pipera cu şoseaua Bucureşti Nord va fi restricţionată începând cu 15 septembrie, ca urmare a lucrărilor de extindere şi modernizare a bulevardului Pipera din oraşul Voluntari.

"În acest sens vor fi montate balize de separare a părţii carosabile deschise circulaţiei publice de zona de drum în lucru. Circulaţia va fi semnalizată corespunzător cu semne de circulaţie, panouri de informare, precum şi de către echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Poliţiei Locale", informează un comunicat al Primăriei Voluntari remis, joi, AGERPRES.

Pentru evitarea blocajelor, se recomandă participanţilor la trafic rute alternative: din Voluntari spre Bucureşti - şoseaua Bucureşti Nord - str. Petricani - bd. Dimitrie Pompeiu - str. Barbu Văcărescu şi, pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată de până la 3,5 tone, utilizarea drumului paralel cu calea ferată Bucureşti - Constanţa pe direcţia de mers de la intersecţia acestuia cu Şoseaua Bucureşti-Nord spre pasajul suprateran Pipera.

Totodată, precizează sursa citată, mijloacele de transport în comun din zonă vor circula pe traseul deviat. Pe perioada de execuţie a lucrărilor în zonă este interzis traficul autovehiculelor grele.

Lucrările de modernizare a Bulevardului Pipera au termen de finalizare data de 31 decembrie, se arată în comunicat.agerpres.ro

×