x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricţii de trafic în București, luni şi marţi, pentru comemorarea Revoluției

Restricţii de trafic în București, luni şi marţi, pentru comemorarea Revoluției

20 Dec 2015   •   11:55
Restricţii de trafic în București, luni şi marţi, pentru comemorarea Revoluției

Brigada Rutieră anunţă că luni şi marţi vor fi instituite restricţii de circulaţie în mai multe zone, pentru desfăşurarea unor acţiuni de comemorare a eroilor martiri ai Revoluţiei din decembrie 1989.

Luni, începând cu ora 10,00, la Cimitirul Eroilor Revoluţiei vor avea loc o depunere de coroane şi o ceremonie religioasă, cu restricţionarea circulaţiei între orele 8,45 - 10,30 pe Calea Şerban Vodă, de la Şos. Olteniţei şi până la strada de legătură dintre Calea Şerban Vodă şi Şos.Viilor.

De asemenea, de la ora 12,30, în Piaţa Universităţii va avea loc o altă ceremonie, motiv pentru care circulaţia va fi restricţionată între orele 11,30 şi 14,30 pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piaţa Universităţii şi str. Batiştei (sensul de mers către Piaţa Romană) şi banda IV a sensului spre Piaţa Universităţii, între str. Batiştei şi Piaţa Universităţii, precum şi banda I de circulaţie, între str. Batiştei şi str. Dem. I. Dobrescu, sensul către Piaţa Romană.

Traficul rutier în Piaţa Romană va fi restricţionat în intervalul 13,15 - 13,45, cu intermitenţe, pe durata ceremonialului şi depunerii de coroane la Troiţă.

Între 16,00 şi 16,15, în Piaţa Universităţii, la crucea de piatră din scuarul Bulevardului Nicolae Bălcescu, se va desfăşura o ceremonie de depuneri de coroane şi jerbe de flori, urmată de activităţi de omagiere şi proiectare a unor imagini de la evenimentele din Decembrie 1989 în zona Fântânii de la Arhitectură. Traficul va fi restricţionat numai pe momentul traversării spre şi de la locaţiile menţionate mai sus.

Marţi, de la ora 9,00, în Piaţa Revoluţiei va avea loc o depunere de coroane. Restricţiile de trafic vor fi impuse între orele 7,30 şi 10,00 pe Calea Victoriei, între Str. Dem I. Dobrescu şi Biserica Kretzulescu (banda de lângă pista pentru biciclişti).

Alte ceremonii vor fi la Radiodifuziunea Română, cu restricţionarea traficului rutier între orele 9,30 - 11,00 pe str. G-ral Berthelot, iar de la ora 11,00, în faţa Televiziunii Române (la Troiţă), unde nu se va circula între orele 10,30 şi 12,00 pe Calea Dorobanţilor, banda I, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţilor.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri prezenţi în zonele menţionate.

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: revolutie comemorare restricţii auto rutier