x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO REVOLTĂTOR. Fată plină de sânge, ignorată de doi polițiști din Galați. Aceștia nu au coborât din mașină să o ajute. Reacția Poliției din Galați

VIDEO REVOLTĂTOR. Fată plină de sânge, ignorată de doi polițiști din Galați. Aceștia nu au coborât din mașină să o ajute. Reacția Poliției din Galați

05 Aug 2019   •   09:01
VIDEO REVOLTĂTOR. Fată plină de sânge, ignorată de doi polițiști din Galați. Aceștia nu au coborât din mașină să o ajute. Reacția Poliției din Galați
Sursa foto: Captura VIDEO

Situație INCREDIBILĂ pe o stradă din Galați. O fată de 14 ani, plină de sânge, se afla pe Bulevardul George Coșbuc din localitate. Trecătorii au alertat o mașină de poliție pentru a o ajuta pe aceasta. Polițiștii au fost filmați în timp ce o privesc din mașină, fără să coboare să o ajute. La insistențele celor prezenți aceștia au sunat la 112. 

Copila a fost preluată în cele din urmă de o ambulanță și dusă la spital, unde a fost operată. Surse medicale spun că ea a fost victima unui viol, potrivit Observator.

Scena teribilă a fost filmată de o trecătoare. Femeia îi acuză însă pe polițiști că ar fi vrut să plece mai departe și să o lase acolo pe copilă.

”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris femeia pe Facebook.

Înregistrarea video atașată mesajului arată, de altfel, că polițiștii au stat în mașină, la distanță de fata plină de sânge și nu au coborît pentru a o ajuta.

Vă avertizăm, sunt imagini cu un puternic impact emoțional:

 

 

 

 

Conform martorilor, fata de 14 ani ar proveni de la un centru de plasament din Galați.

 

Poliţişti cercetaţi disciplinar după ce au intervenit doar la insistenţele trecătorilor în cazul unei minore

 

Doi poliţişti, un bărbat şi o femeie, sunt cercetaţi disciplinar după ce, duminică, au intervenit doar la insistenţele trecătorilor în cazul unei minore pline de sânge, aflată pe stradă, imaginile cu ei apărând în spaţiul public, a informat, luni, Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

"Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi a dispus, încă de ieri (duminică - n.r), declanşarea cercetării disciplinare faţă de cei doi poliţişti, la finalizarea căreia vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcţie de rezultatul verificărilor şi a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracţiuni", se precizează în informare, citată de Agerpres.

O femeie a filmat o minoră plină de sânge pe strada George Coşbuc din Galaţi şi susţine că a oprit o maşină de poliţie pentru a interveni în acest caz. Înregistrarea video arată că cei doi poliţişti din maşină, unul dintre membrii echipajului fiind femeie, au stat în vehicul, la distanţă de fata rănită, şi abia la insistenţele martorilor au intervenit şi au chemat o ambulanţă care a transportat-o pe minoră la spital pentru îngrijiri.

Surse medicale susţin că minora provine dintr-un centru de plasament şi ar fi fost victima unui viol.

 

×