x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Revoltător! Două eleve de la un Liceul din Dorohoi, cercetate disciplinar pentru că ar fi agresat o altă fată

Revoltător! Două eleve de la un Liceul din Dorohoi, cercetate disciplinar pentru că ar fi agresat o altă fată

28 Ian 2019   •   16:29
Revoltător! Două eleve de la un Liceul din Dorohoi, cercetate disciplinar pentru că ar fi agresat o altă fată

Conducerea Liceului "Regina Maria" din municipiul Dorohoi a declanşat o anchetă disciplinară în cazul a două adolescente care ar fi agresat, pe o stradă din oraş, o elevă de la un alt liceu, a declarat luni, pentru AGERPRES, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Botoşani, Gabriel Hârtie.

Potrivit acestuia, agresiunea a avut loc săptămâna trecută, în afara orelor de curs şi în afara perimetrului unităţii de învăţământ.

Cele două eleve, una în clasa a X-a şi cealaltă în clasa a XI-a, au fost filmate în timp ce loveau o altă adolescentă, elevă în clasa a IX-a la Colegiul "Grigore Ghica" din localitate.

"Conducerea şcolii s-a autosesizat, chiar dacă faptele s-au produs în afara şcolii şi în afara orelor de curs. Pentru faptele respective, dar şi pentru că au stricat imaginea liceului, se pot dispune sancţiuni disciplinare în cazul celor două eleve", a afirmat Hârtie.

Conducerea ISJ susţine că nu se cunosc, deocamdată, motivele care au stat la baza agresiunii. AGERPRES

×