x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Revoltător! O elevă din Orăştie a ajuns la spital, după ce a fost agresată de un coleg

Revoltător! O elevă din Orăştie a ajuns la spital, după ce a fost agresată de un coleg

23 Ian 2019   •   13:25
Revoltător! O elevă din Orăştie a ajuns la spital, după ce a fost agresată de un coleg

Un elev din clasa a V-a, de la o şcoală generală din municipiul Orăştie, este cercetat disciplinar, miercuri, după ce, cu o zi înainte, a lovit cu pumnul o colegă, în timpul unei pauze, victima fiind transportată ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) pentru investigaţii medicale.

Jandarmii au fost chemaţi la faţa locului şi au constatat că eleva agresată prezenta urme de sânge pe faţă, motiv pentru care a fost anunţat un echipaj SMURD, ce a preluat victima.

"Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat faptul că în interiorul unei sălii de clasă se afla o elevă care avea faţa plină de sânge. Jandarmii l-au identificat pe elevul care a declarat că a lovit-o o singură dată cu pumnul în zona feţei pe colega sa, în timpul pauzei", a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara, Simona Fodoca.

Ulterior, la şcoală au fost chemaţi părinţii celor doi copii, iar în cauză au fost întocmite documentele legale pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe.

Conducerea şcolii generale a declanşat o cercetare disciplinară pentru a stabili cauzele care a condus la producerea incidentului, cei doi elevi prezentându-se miercuri la şcoală fără nicio problemă, a declarat  inspectorul şcolar general adjunct Marta Mate.

În funcţie de rezultatul verificărilor, elevul poate primi, pe lângă scăderea notei la purtare, diferite sancţiuni, de la mustrare individuală, până la mutarea în altă clasă sau pierderea bursei şcolare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: eleva agresata scoala orastie