x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Românii au ieșit pe pârtii în weekendul de Florii! În Poiana Braşov, astăzi au fost 14 grade şi s-a putut schia

Românii au ieșit pe pârtii în weekendul de Florii! În Poiana Braşov, astăzi au fost 14 grade şi s-a putut schia

31 Mar 2018   •   21:00
Românii au ieșit pe pârtii în weekendul de Florii!  În Poiana Braşov, astăzi au fost 14 grade şi s-a putut schia

Staţiunile montane sunt încă pline de turişti, deşi primăvara şi-a intrat serios în drepturi. În Poiana Braşov, astăzi au fost 14 grade şi s-a schiat. După porţia de adrenalină, la baza pârtiei, iubitorii sporturilor de iarnă au fost aşteptaţi cu o porţie de gulaş fierbinte.

Pentru mulţi copii, prima lecţie pe pârtie ar putea fi şi ultima din acest sezon. Sunt deja 14 grade şi omătul rezistă cu greu.

După o iarnă săracă în ninsori, zăpada mieilor a salvat sezonul schiorilor. 

Nora Dudiţă, de la asociaţia hotelierilor din Poiana Braşov: "Weekendurile sunt încă aglomerate şi lucrul ăsta ne bucură, dar celebrăm sezonul acesta extraordinar cu iarna asta ciudată, care ne-a permis să schiem mai mult decât am visat."

După mişcare, turiştii au avut parte şi de o supriză. În ceaune imense li s-au pregătit tocană de legume - pentru cei care ţin post, dar şi gulaş.

Seara, turiştii se pot relaxa tot prin mişcare, la piscinele interioare ale hotelurilor, sau la masaj. http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: romanii au schiat in poiana brașov