x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Salina Ocnele Mari a fost redeschisă

Salina Ocnele Mari a fost redeschisă

04 Ian 2016   •   19:20
Salina Ocnele Mari a fost redeschisă

Salina Ocnele Mari a fost oficial redeschisă luni, după ce în urmă cu o lună şi jumătate activitatea turistică a fost sistată pentru a fi reevaluat planul pe linie de situaţii de urgenţă.

"Deşi am avut program limitat de sărbători pentru cei care au petrecut aici Revelionul şi Crăciunul, începând de azi, Salina este oficial redeschisă cu program normal. A avut loc o reevaluare pe linia ISU şi s-a ajuns la concluzia că riscurile sunt nule de producere a accidentelor. Această veste a fost minunată pentru că altfel pierdeam poate cel mai atractiv obiectiv pentru turişti din staţiunea noastră. Toată lumea, când vine la Ocne, întreabă de salină, fiind cunoscută drept una din cele mai frumoase din ţară. Aici avem de toate, de la terapie, spaţii de joacă, terenuri multifuncţionale de sport, cinema, lăcaş de cult, este un oraş subteran", a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul Petre Iordache.

Salina Ocnele Mari este unul din cele mai căutate obiective turistice din judeţul Vâlcea, situat în Ocnele Mari, la 3 km de Râmnicu Vâlcea. A fost inaugurată în anul 2010, fiind unul din obiectivele care au relansat turismul în staţiunea balneară Ocnele Mari.

În luna noiembrie, Salina Ocnele Mari a fost închisă, în contextul tragediei de la Club Colectiv, pentru a se reevalua strategia pe linie de Situaţii de Urgenţă.

×
Subiecte în articol: salina oclele mari ocnele mari