x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șase răniţi grav în urma coliziunii unui microbuz cu un tractor, pe DN2C. S-a activat planul roşu de intervenţie

Șase răniţi grav în urma coliziunii unui microbuz cu un tractor, pe DN2C. S-a activat planul roşu de intervenţie

02 Aug 2018   •   21:36
Șase răniţi grav în urma coliziunii unui microbuz cu un tractor, pe DN2C. S-a activat planul roşu de intervenţie

Şase persoane sunt rănite grav, cu traumatisme multiple, în urma unui accident petrecut pe DN2C, pe raza oraşului Pogoanele din judeţul Buzău, după o coliziune între un microbuz de călători şi un tractor, autorităţile activând planul roşu de intervenţie.

"Iniţial au fost declarate 10 victime, s-a declanşat planul roşu. Sunt şase victime cu traumatisme multiple, la faţa locului au fost dirijate peste şase echipaje de intervenţie", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

În accident a mai fost implicat şi un al treilea autovehicul, un autoturism.

Potrivit IGSU, din primele informaţii rezultă că sunt 12 persoane victime ale accidentului (10 adulţi şi 2 copii), toate fiind conştiente, însă prezentând diverse traumatisme. Nu au fost persoane încarcerate.

Au fost alertate o autospecială pentru victime multiple, 2 echipaje de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi 4 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ).

De asemenea, la faţa locului a fost dirijat şi un elicopter SMURD, a precizat slt. George Creţu, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cosma, a declarat, pentru AGERPRES, că "din primele informaţii rezultă că un tractor a ieşit de pe câmp fără să se asigure şi a fost acroşat de microbuz, ambele răsturnându-se, fiind implicat şi un al treilea autovehicul, un automobil".

 

×