x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scene crunte în localitatea Cărpiniş, un cal a agonizat ore în şir într-o baltă de sânge

Scene crunte în localitatea Cărpiniş, un cal a agonizat ore în şir într-o baltă de sânge

27 Oct 2016   •   16:43
Scene crunte în localitatea Cărpiniş, un cal a agonizat ore în şir într-o baltă de sânge
Sursa foto: Foto: Asociatia Milioane de Prieteni

Un cal a fost lăsat să agonizeze, miercuri seară, ore în şir după ce un autoturism l-a lovit în plin. Calul, lăsat nesupravegheat, a ieşit pe o stradă din localitatea braşoveană Cărpiniş unde autoturismul nu a putut să îl evite.

După incidentul rutier, poliţiştii care sosiseră să constate accidentul, au plecat liniştiţi împreună cu restul lumii fără ca nimeni să se preocupe şi de soarta animalului care zăcea într-o baltă de sânge şi cu trei picioare rupte.

După mai multe ore de agonie cineva a anunţat Asociația Milioane de Prieteni însă nici reprezentanţii acestei organizaţii nu au reuşit să facă mare lucru deoarece poliţiştii, care se întorseseră la locul accidentului, nu au putut găsi niciun medic veterinar care ar fi trebuit să se ocupe de cal.

După multe ore de suferinţe medicul veterinar al asociaţiei a luat decizia de a adormi calul pentru care nu se mai putea face nimic.

Din nefericire animalul nu era microcipat iar proprietarul nu va putea fi tras la răspundere pentru că şi-a lăsat calul nesupravegheat cât şi pentru suferinţa lui.

Sursa: brasovultau.ro

×