x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Se opreşte ciculaţia tramvaielor, pe bulevardul Dincu Golescu

Se opreşte ciculaţia tramvaielor, pe bulevardul Dincu Golescu

08 Mai 2015   •   16:55
Se opreşte ciculaţia tramvaielor, pe bulevardul Dincu Golescu
Sursa foto: wikipedia.org

Din cauza unor lucrări efectuate de Apa Nova București, legate de înlocuirea urgentă a unui tronson prăbușit de colector de canalizare, se va întrerupe parțial circulația tramvaielor timp de 24 de ore, începând de luni, 11.05.2015, până marti, 12.05.2015, în intervalul orar 24:00 — 24:00, pe bulevardul Dinicu Golescu, în sectorul 1.

Lucrările se vor efectua în carosabil, pe Bulevardul Dinicu Golescu nr. 27 — 29, sensul de mers Gara de Nord—Str. Mircea Vulcănescu. Traficul rutier pe acest sens se va desfășura pe banda 2 a sensului normal dinspre Str. Mircea Vulcănescu către Gara de Nord, în timp ce pe sensul dinspre Str. Mircea Vulcănescu către Gara de Nord, acesta se va desfășura exclusiv pe banda 1.

În perioada lucrărilor, pe Bulevardul Dinicu Golescu, ca alternativă la transportul în comun cu tramvaiul, va fi disponibilă o linie navetă de autobuze.
Consumatorii nostri din zonă nu vor fi în niciun fel afectați, serviciul de alimentare cu apă și de canalizare pentru aceștia furnizându-se în mod normal.

Reprezentanții Apa Nova București sunt permanent la dispoziția consumatorilor pentru informații suplimentare, prin apelarea numărului unic de urgență 021.207.77.77.

Apa Nova București regretă disconfortul creat soferilor și mulțumește din nou pentru sprijin Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și Regiei Autonome de Transport București.

×