x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale WEBCAM. Se schiază excelent pe pârtiile din Predeal şi Poiana Braşov! VEZI IMAGINI LIVE

WEBCAM. Se schiază excelent pe pârtiile din Predeal şi Poiana Braşov! VEZI IMAGINI LIVE

08 Ian 2016   •   14:24
WEBCAM. Se schiază excelent pe pârtiile din Predeal şi Poiana Braşov! VEZI IMAGINI LIVE
Sursa foto: Bogdan Iurascu/INTACT IMAGES

Iubitorii sporturilor de iarnă au în acest sfârşit de săptămână condiţii foarte bune în staţiunile Predeal şi Poiana Braşov, potrivit reprezentanţilor administraţiilor celor două staţiuni.

VEZI IMAGINI LIVE  DIN Poiana Braşov - LupuluI


Astfel, la Predeal se schiază în condiţii foarte bune pe pârtia Clăbucet, unde stratul de zăpadă măsoară între 30-40 de centimetri. Pârtia este prevăzută cu sistem de iluminat nocturn care funcţionează până la ora 22.00, dar, în funcţie de cerinţe, acesta poate fi prelungit. De asemenea, sistemul de transport pe cablu care are în dotare telescaun şi teleschi funcţionează la întreaga capacitate, au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanţii primăriei oraşului Predeal.

La Poiana Braşov condiţiile de schiat sunt excelente, iar pentru cei care vor să se dea cu săniuţa sunt pârtii amenajate în acest sens.

VEZI IMAGINI LIVE DIN Poiana Braşov - Drumul Roşu

"Se schiază în condiţii excelente pe toate pârtiile, cu excepţia pârtiei Lupului şi a pârtiei Stadion, partea inferioară. Stratul de zăpadă pe pârtii măsoară 60 de centimetri, dar trebuie spus că în proporţie de 30-40% din acest strat o reprezintă zăpada artificială pe care am produs-o pentru că ne-au permis temperaturile scăzute înregistrate în ultima perioadă. Până acum am folosit 80.000 de metri cubi de apă pentru producerea zăpezii artificiale din lacul special amenajat în acest sens, cu o capacitate de stocare de 143.000 de metri cubi de apă", a declarat, pentru AGERPRES, administratorul domeniului schiabil din Poiana Braşov, Dorin Drăgoi.

VEZI IMAGINI LIVE DIN Poiana Braşov - Bradul

Singura pârtie din staţiunea Predeal care are iluminat nocturn este pârtia Bradul. Telecabina Capra Neagră, telecabina Kanzel, telegondola, telescaunul şi teleschiul Ruia şi teleschiul Bradul funcţionează la întreaga capacitate. O urcare cu telecabina costă 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, iar o urcare şi o coborâre 35 de lei pentru adulţi şi 17 lei pentru copii. În ceea ce priveşte accesul cu cartelă pe puncte la telegondolă, telescaun şi teleschi, cea mai ieftină, de şase puncte, costă 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii, iar cea mai scumpă, de 240 de puncte, 530 de lei pentru adulţi şi 290 de lei pentru copii.

VEZI IMAGINI LIVE DIN Poiana Braşov - Postavarul


Pentru cei care preferă abonamentele la transportul pe cablu, acestea costă 140 de lei pentru o zi pentru adulţi, cu urcări nelimitate, 80 de lei pentru copii, iar pentru 10 zile din sezon, consecutive sau nu, 1.000 de lei pentru adulţi şi 600 de lei pentru copii.

BONUS: VEZI IMAGINI LIVE DIN Brașov - Centrul Vechi

În staţiunea Poiana Braşov grosimea stratului de zăpadă este între cinci-şase centimetri, dar potrivit administratorului domeniului schiabil, începând de sâmbătă până marţi săptămâna viitoare, vremea se încălzeşte treptat astfel că stratul subţire de zăpadă din staţiune cel mai probabil se va topi. Hotelierii se aşteaptă la un număr crescut de turişti în staţiunile montane la acest sfârşit de săptămână.

×
Subiecte în articol: predeal webcam Poiana Brasov imagini live