x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sexagenar din Călăraşi, cercetat pentru agresarea sexuală a unei minore din Făgăraş

Sexagenar din Călăraşi, cercetat pentru agresarea sexuală a unei minore din Făgăraş

21 Mar 2019   •   15:11
Sexagenar din Călăraşi, cercetat pentru agresarea sexuală a unei minore din Făgăraş

Un bărbat de 69 de ani, din judeţul Călăraşi, este cercetat de poliţiştii braşoveni pentru agresiune sexuală, după ce ar fi abordat, pe o stradă din municipiul Făgăraş, o minoră de 16 ani, în timp ce aceasta se deplasa de la şcoală către casă, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Potrivit sursei citate, Poliţia din Făgăraş a fost sesizată, miercuri, că o adolescentă de 16 ani ar fi fost agresată sexual de un bărbat necunoscut în timp ce se deplasa de la şcoală acasă.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi prins-o pe tânără de braţul stâng şi ar fi sărutat-o, după care cei doi ar fi plecat în direcţii opuse. În zona comiterii faptei au fost identificate camere video, imaginile surprinse de acestea fiind valorificate în scopul identificării autorului. Astfel, echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Făgăraş, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale şi a celor rutieri, au identificat autorul la câteva ore de la comiterea faptei, iar în jurul orei 17,00, l-au depistat în apropiere de localitatea Predeal", conform IPJ Braşov.

Autorul a fost identificat ca fiind un bărbat de 69 de ani, din judeţul Călăraşi, care acum este cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, a precizat sursa citată. AGERPRES

×