x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sfârşit tragic în Maramureş: O tânără a murit la spital după ce a jost înjunghiată de un fost partener

Sfârşit tragic în Maramureş: O tânără a murit la spital după ce a jost înjunghiată de un fost partener

21 Mar 2019   •   14:57
Sfârşit tragic în Maramureş: O tânără a murit la spital după ce a jost înjunghiată de un fost partener

O femeie în vârstă de 29 de ani din municipiul Sighetu Marmaţiei a decedat la spital din cauza leziunilor suferite în urma mai multor lovituri de cuţit aplicate de fostul partener de viaţă, a precizat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Iniţial, victima a fost internată în spitalul municipal din Sighetu Marmaţiei, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

De asemenea, medicul primar în chirurgie toracică din cadrul SJU Baia Mare, Giuliano Petruţ, a precizat presei că pacienta a fost adusă în stare extrem de gravă.

"Pacienta a venit în stare extrem de gravă intubată orotraheal, instabilă hemodinamic, cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui şi cervical (...) Pacienta a fost dusă direct în sala de operaţii, aici a făcut un stop cardiac, s-au început manevrele de resuscitare cardiorespiratorie de către colegii anestezişti care iniţial au avut succes. S-a intervenit chirurgical de urgenţă la nivelul toracelui, s-au evacuat aproximativ 5 litri de sânge, s-au găsit multiple plăgi pulmonare şi o secţiune de arteră mamară internă care s-au rezolvat chirurgical. Intraoperator pacienta a intrat din nou în stop cardiac, s-a efectuat masaj cardiac intern, dar din păcate fără succes, s-a declarat decesul la ora 11,20", a spus Giuliano Petruţ,

Fostul partener al victimei, în vârstă de 34 de ani, a fost reţinut pentru cercetări de către poliţişti. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tanara injunghiata maramures