x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sfârșitul TRAGIC al unei familii din Constanța: s-au sinucis după ce copilul lor și-a dat ultima suflare

Sfârșitul TRAGIC al unei familii din Constanța: s-au sinucis după ce copilul lor și-a dat ultima suflare

05 Noi 2015   •   12:52
Sfârșitul TRAGIC al unei familii din Constanța: s-au sinucis după ce copilul lor și-a dat ultima suflare

Drama unei familii din Constanța impresionează întreaga țară. Doi soți, care se credeau împliniți odată ce au devenit părinți, și-au găsit sfârșitul alături de micuțul lor, miercuri, 4 noiembrie.

Cei doi s-au sinucis în aceeaşi noapte, existând suspiciuni că părinţii au ales să-şi pună capăt zilelor după ce Cristian, de 9 ani, afectat de o boală gravă, şi-a dat ultima suflare. Scenariul este unul teribil: Nicuşor Corneliu ar fi ajutat-o pe soţia lui, Vali, să se spânzure, după care i-a aşezat trupul pe pat alături de cel al copilului şi apoi s-a spânzurat şi el, în bucătărie. Oamenii legii au găsit în apartament două caiete, unul cu tratamentul micuţului şi altul cu gândurile părinţilor: „Dacă el moare, murim şi noi!”.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea s-au trezit în mijlocul unei imagini teribile, miercuri, 4 noiembrie. Aceştia fuseseră solicitaţi să deblocheze uşa unui apartament situat pe bulevardul Tomis nr. 334, zona Boema. Apelul prin 112 fusese iniţiat de o rudă, care nu a mai putut lua legătura cu familia şi care venise la ea pentru a afla despre ce e vorba, dar nu a răspuns nimeni. După ce au spart uşa, militarii s-au trezit înconjuraţi de trei persoane decedate: femeia şi copilul întinşi pe patul din sufragerie şi bărbatul atârnând în ştreang, în bucătărie.

Dacă în primă fază s-a crezut că este vorba despre o crimă urmată de suicid, ulterior lucrurile au început să se clarifice. Familia Aravă, pentru că despre ea este vorba, era formată din trei membri: tatăl se numea Nicuşor Corneliu, mama Vangheliţa, cunoscută ca Vali, şi copilul: Cristian Dimitris. Păreau fericiţi şi împliniţi însă, când a împlinit 2 ani, Cristian a fost diagnosticat cu o boală gravă, cu un chist pe creier. De atunci a început zbuciumul soţilor Aravă, care au „colindat” mai multe ţări străine pentru a găsi vindecarea copilului, pe care-l iubeau mai presus de orice. Însă, din păcate, se pare că boala nu a dat înapoi şi calvarul a devenit din ce în ce mai mare. Astfel s-a ajuns la nenorocirea petrecută zilele acestea.

„Vă confirm faptul că în apartament sunt 3 persoane decedate, doi adulţi şi un copil, sunt soţ, soţie şi copilul lor legitim. Bărbatul este spânzurat iar ceilalţi sunt în una din camerele apartamentului. Efectuăm cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment. Da, locuiau aici. În acest moment nu sunt suspiciuni cu privire la crimă, dar ancheta este condusă de un procuror. Rude ale familiei au sunat pentru că nu mai putea lua legătura cu familia de câteva zile”, a declarat Mircea Vizitiu, adjunctul IPJ Constanţa. 

Citește în continuare pe www.republicaonline.ro.

×