x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Show aeronautic, sâmbătă, pe Lacul Morii

Show aeronautic, sâmbătă, pe Lacul Morii

02 Sep 2016   •   17:25
Show aeronautic, sâmbătă, pe Lacul Morii
Sursa foto: pexels.com

AeroNautic Show 2016 se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11,30, pe Lacul Morii din Bucureşti, anunţă Primăria Sectorului 6. 

Timp de trei ore vor avea loc evoluţii aeriene cu avioane de înaltă acrobaţie, elicoptere, lansări de paraşutişti, spectacole nautice şi programe de exerciţii demonstrative.
 
La eveniment va fi prezent multiplul campion mondial de acrobaţie aeriană Jurgis Kairys, atât cu o demonstraţie solo, cât şi alături de Iacării Acrobaţi. 

Tot sâmbătă va fi deschisă "AeroNautic EXPO", între orele 11,00 - 20,30, în Parcul Crângaşi, unde spectatorii pot interacţiona cu personalul şi pot afla informaţii referitoare la tehnica militară. Se vor efectua exerciţii demonstrative de intervenţie EOD (Explosive Ordnance Disposal) la un dispozitiv exploziv improvizat, exerciţii demonstrative pentru detecţie explozivi cu ajutorul unui câine şi prezentare de tehnici de luptă medievală. 

Totodată, vor fi prezentate tehnici de prim-ajutor şi de intervenţie în caz de urgenţă şi va fi pus în scenă un spectacol de dansuri moderne şi tradiţionale greceşti. 

Intrarea la spectacolul aeronautic şi în zona expoziţiei este liberă. 

Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Aeronautică Română.

Sursa: AGERPRES

×