x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Și-a ucis cu sânge rece soția și fiica de Crăciun iar acum vrea să meargă la înmormântarea lor

Și-a ucis cu sânge rece soția și fiica de Crăciun iar acum vrea să meargă la înmormântarea lor

29 Dec 2016   •   15:18
Și-a ucis cu sânge rece soția și fiica de Crăciun iar acum vrea să meargă la înmormântarea lor
Sursa foto: Foto: oradesibiu.ro

Bărbatul din localitatea Şura Mare care şi-a ucis soţia şi fiica în prima zi de Crăciun a fost transferat joi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă la Spitalul de Psihiatrie, pentru expertiză, după ce a cerut să meargă la înmormântarea lor, dar nu i s-a permis, a precizat pentru AGERPRES Ion Veştemean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

"Până în ianuarie va rămâne internat la Spitalul de Psihiatrie, în vederea expertizării", a explicat Ion Veştemean. 

Sibianul acuzat de omor calificat a încercat să se sinucidă în aceeaşi zi, ajungând la ATI-ul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Potrivit reprezentaţilor spitalului sibian, "pacientul (...) internat in cadrul ATI după tentativa de suicid a fost externat din cadrul SCJU Sibiu şi trimis la Spitalul de Psihiatrie'. 

După ce s-a trezit din comă, criminalul a vorbit "câteva cuvinte doar cu medicii." 

Urmărit penal pentru omor calificat, bărbatul a încercat să se spânzure în şura casei, fiind găsit de fiul său şi adus la spitalul din Sibiu. Sibianul şi-a strangulat nevasta, aruncând-o în fântâna din curtea casei lor din Şura Mare, după care a încercat să o stranguleze şi pe fiica sa, de 14 ani, pe care a aruncat-o în aceeaşi fântână, deşi fata mai trăia. 

"Din probele administrate până la acest moment a rezultat că, pe fondul unor neînţelegeri grave pe care numitul T.S. le avea cu soţia sa T.V.M., între cei doi desfăşurându-se o acţiune de divorţ, dar şi cu fiica sa minoră T.G.M., în vârstă de 14 ani, în dimineaţa zilei de 25.12.2016, între orele 05.00 - 06.00, în timp ce cei trei se aflau la domiciliul comun din com. Şura Mare, după ce s-au întors dintr-o vizită efectuată la vecini cu ocazia ajunului Crăciunului, între autor şi victime a avut loc un nou scandal, care a degenerat în acte de violenţă, ocazie cu care T. S. a ucis-o pe soţia sa T. V. M. prin ştrangulare, iar ulterior a aruncat trupul victimei într-o fântână cu adâncimea de circa 18 m, aflată în curtea casei, respectiv a ucis-o şi pe fiica sa T.G.M., pe care a încercat de asemenea să o ştranguleze cu un laţ, aruncându-i de asemenea corpul în aceeaşi fântână în condiţiile în care victima era încă în viaţă, astfel că aceasta a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin înec", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

×