x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Singura pârtie de săniuş din ţară cu instalaţie proprie de înzăpezire artificială este funcţională în Poiana Braşov

Singura pârtie de săniuş din ţară cu instalaţie proprie de înzăpezire artificială este funcţională în Poiana Braşov

08 Dec 2017   •   16:00
Singura pârtie de săniuş din ţară cu instalaţie proprie de înzăpezire artificială este funcţională în Poiana Braşov

Singura pârtie de săniuş şi tubing din ţară, dotată cu instalaţie proprie de înzăpezire artificială, se află la baza pârtiei Bradul din Poiana Braşov şi este funcţională, a precizat vineri, pentru AGERPRES, administratorul acesteia, Cornel Boeru.


El a informat că pârtia are lungimea de 140 de metri, este prevăzută cu nocturnă şi are un ratrac pentru bătătorirea zăpezii, precum şi 120 de săniuţe pentru închiriat. În aceeaşi zonă, care este cu circuit închis, se mai află patru piste de tubing dotate cu 200 de tubinguri şi o zonă special amenajată pentru copiii cu vârsta de sub 10 ani, în care se găsesc figurine din burete şi un carusel. Pista de săniuş şi tubing este dotată şi cu o bandă rulantă de urcare.

Accesul în incintă se face pe bază de bilet şi costă 25 de lei/oră pentru adulţi şi 20 de lei/oră pentru copii, preţ în care este inclus şi echipamentul. Programul instalaţiei de nocturnă este zilnic între orele 10,00 - 18,00, iar în perioada sărbătorilor de iarnă şi a vacanţei şcolare, programul se poate prelungi până la ora 20,00, dacă există doritori în acest sens.

×
Subiecte în articol: pârtie de săniuş poiana braşov