x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sinucidere? Un tînăr de 21 de ani găsit mort, cu o pungă pe cap, în spatele unui bloc din Sectorul 6

Sinucidere? Un tînăr de 21 de ani găsit mort, cu o pungă pe cap, în spatele unui bloc din Sectorul 6

31 Oct 2019   •   11:17
Sinucidere? Un tînăr de 21 de ani găsit mort, cu o pungă pe cap, în spatele unui bloc din Sectorul 6

UPDATE Cadavrul descoperit, joi dimineață, pe Aleea Cumințenia Pământului din București, a fost examinat de către medicul legist care nu a constatat nicio urmă de violență. 

Victima a fost identificată, iar cadavrul îi aparține unui băiat în vârstă de 21 de ani, student la ASE. Punga ar fi fost așezată pe față de către victimă. Toate pistele analizate conduc către o sinucidere.

Potrivit informațiilor obținute de Antena 3, asupra victimei au fost descoperite substanțe toxice. Acesta locuia cu părinții săi și este descris ca o persoană introvertă. 

 

Stire initiala Cadavrul unui bărbat, cu o pungă pe cap, a fost găsit, joi dimineaţă, pe o stradă din Sectorul 6, anunţă Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la Secţia 25 a fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap.

"La faţa locului au sosit de îndată echipaje de Poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul. La acest moment, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment", se precizează în informarea Poliţiei. AGERPRES

×