x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situaţie revoltătoare în Harghita: Doi tineri au fost reţinuţi, după ce au violat o fată de 12 ani

Situaţie revoltătoare în Harghita: Doi tineri au fost reţinuţi, după ce au violat o fată de 12 ani

20 Mar 2019   •   14:28
Situaţie revoltătoare în Harghita: Doi tineri au fost reţinuţi, după ce au violat o fată de 12 ani

Doi tineri din comuna Praid au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce au violat o fată de 12 ani şi i-au furat telefonul mobil.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat miercuri că Poliţia Rurală Odorheiu Secuiesc s-a sesizat din oficiu, marţi, cu privire la faptul că, în ziua precedentă, o fată de 12 ani, din localitatea Avrămeşti, a fost constrânsă să întreţină raporturi sexuale cu doi tineri, de 27 ani, respectiv 20 ani, din comuna Praid.

Fapta a avut loc pe raza localităţii Ocna de Sus, comuna Praid, unde părinţii fetei desfăşoară activităţi sezoniere.

Fata a fost abordată la ieşirea din magazinul din sat, unde făcuse cumpărături, de cătrei ce doi, pe care îi cunoştea şi care s-au oferit să o conducă până la locul unde se aflau părinţii săi.

La mijlocul drumului, bărbaţii au constrâns-o pe minoră să întreţină raporturi sexuale, iar unul dintre ei i-a furat şi telefonul mobil.

Potrivit sursei citate, autorii faptelor au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Odorheiu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de viol şi furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat către Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tineri viol Harghita