x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șocant! O adolescentă de 14 ani a fost vândută cu 300 de euro de tatăl său și obligată să se prostitueze în Turcia

Șocant! O adolescentă de 14 ani a fost vândută cu 300 de euro de tatăl său și obligată să se prostitueze în Turcia

27 Sep 2017   •   14:55
Șocant! O adolescentă de 14 ani a fost vândută cu 300 de euro de tatăl său și obligată să se prostitueze în Turcia

O fetiţă în vârstă de 14 ani a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost vândută de propriul tată cu 300 de euro pentru a se prostitua în Turcia.

Povestea dramatică a fetiţei din comuna Cungrea, judeţul Olt, a început în urmă cu trei luni, atunci când propriul tată a vândut-o pentru 300 de euro. Cumpărătorul era chiar iubita bărbatului care a dus-o pe copilă în oraşul Bodrum din Turcia.

Fetiţa a mers împreună cu iubita tatălui său în Turcia, acolo unde a fost cazată într-un apartament închiriat de un cetăţean turc.

Femeia a anunţat-o pe copilă că a fost adusă în Turcia pentru a se prostitua şi chiar a bătut-o şi ameninţat-o dacă nu se va supune. Timp de trei luni, copila s-a prostituat la turci, tariful fiind de 100 de euro pe oră.

Pe 21 septembrie, Constantin Cosmin Zamfir a fost prezentat judecătorilor Tribunalului Olt, iar magistraţii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.Observator.tv

×
Subiecte în articol: fetita obligata sa se prostitueze