x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șocant! O fetiţă de 13 ani a fost bătută şi violată de cei care i-au dat viață

Șocant! O fetiţă de 13 ani a fost bătută şi violată de cei care i-au dat viață

05 Oct 2017   •   11:02
Șocant! O fetiţă de 13 ani a fost bătută şi violată de cei care i-au dat viață

O fată în vârstă de 13 ani, cu afecțiuni fizice și psihice, a trecut prin clipe groaznice. Copila a fost abuzată fizic și sexual de părinți.

Copilărie de coşmar pentru o fetiţă de 13 ani din Timişoara. Copila care suferă de afecţiuni fizice şi psihice a fost bătut şi violată de cei doi părinţi.

Ieri, cei doi părinți din Timișoara au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, fata a fost preluată din familie în urmă cu peste un an, după ce au fost sesizați că este 'neglijată sever', fiind instituită o măsură de protecție, scrie pressalert.ro.

În cursul ședințelor de consiliere psihologică, copila a început să povestească și despre abuzurile la care a fost supusă în familie, printre care și cel sexual, fiind violată de tată.

În urma celor aflate, reprezentanții DGASPC Timiș au sesizat poliția, care a început o anchetă. Ieri, cei doi părinți au fost audiați la Secția 1 Poliție din Timișoara, iar apoi reținuți. Astăzi, ei vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.Observator.tv

×
Subiecte în articol: fetita violata de parinti