x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant! Un patron care a condus beat şi a omorât o fată de 16 ani într-un accident, nu va face nici măcar o zi închisoare

Şocant! Un patron care a condus beat şi a omorât o fată de 16 ani într-un accident, nu va face nici măcar o zi închisoare

06 Mar 2018   •   14:16
Şocant! Un patron care a condus beat şi a omorât o fată de 16 ani într-un accident, nu va face nici măcar o zi închisoare

Curtea de Apel Alba Iulia a decis condamnarea definitivă a omului de afaceri Daniel Serghei Condratov, bărbatul care a condus beat şi a omorât o fată de 16 ani.

Pedeapsa finală a omului de afaceri este de un an şi şapte luni de închisoare cu suspendare şi este mai mică cu nouă luni faţă de decizia instanţei de fond, respectiv Judecătoria Alba Iulia.

Drept urmare, Daniel Condratov nu va face nicio zi de închisoare pentru accidentul pe care l-a provocat şi în urma căruia o fată de 16 ani a murit.

Daniel Serghe Condratov este patronul fabricii de uleiuri Hexol.

Totul s-a întâmplat în august 2014, pe raza localităţii Pianu de Jos din judeţul Alba.

Daniel Condratov se afla la volanul unui autoturism şi conducea beat. Analizele de sânge au relevat faptul că acesta avea o alcoolemie de 1,50 g/l alcool pur în sânge.

Cercetările anchetatorilor au stabilit că şoferul conducea cu viteză excesivă şi a lovit o fată de 16 ani care mergea pe marginea drumului, în spatele unui grup de tineri.

În urma impactului, fata a fost aruncată într-un şanţ. Victima a murit la data de 14 octombrie 2014 din cauza rănilor foarte grave suferite în urma accidentului.

Curtea de Apel Alba Iulia a mai decis să majoreze daunele civile ce vor fi acordate părinţilor victimei la suma totală de 100.000 de euro, chiar dacă părinţii au cerut daune de două milioane de euro.

De asemenea, afaceristul trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii timp de 90 de zile, dar şi să plătească cheltuieli de spitalizare de circa 57.000 de lei.http://www.observator.tv

×