x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Soferul care a lovit cu mașina un polițist pe o plajă din Mamaia a fost reținut

Soferul care a lovit cu mașina un polițist pe o plajă din Mamaia a fost reținut

22 Aug 2015   •   20:58
Soferul care a lovit cu mașina un polițist pe o plajă din Mamaia a fost reținut

Procurorii constănţeni au emis, sâmbătă seara, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele şoferului care a lovit cu maşina, în staţiunea Mamaia, un poliţist care încerca să-l legitimeze, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Bărbatul urmează să fie prezentat, duminică, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Un poliţist din Constanţa a fost lovit sâmbătă dimineaţa, în staţiunea Mamaia, de o maşină condusă de un şofer pe care încerca să-l legitimeze, după ce acesta îşi parcase autoturismul pe plajă.

Potrivit unor surse din poliţie, sâmbătă dimineaţa, s-a primit o sesizare prin 112 la Biroul Mamaia prin care se semnala că, pe plajă, este un autoturism parcat.

La faţa locului, s-a deplasat o echipă mixtă, formată dintr-un poliţist şi jandarm, care a identificat lângă maşină un bărbat. Agentul i-a solicitat acestuia să scoată maşina de pe plajă, dar a constatat că este sub influenţa alcoolului sau drogurilor, fapt pentru care s-a urcat poliţistul la volan, iar bărbatul în dreapta.

Conform aceloraşi surse, după ce a scos autoturismul de pe plajă, poliţistul a coborât şi i-a solicitat bărbatului respectiv actele de identitate.

"Acesta s-a făcut că se uită în torpedou, iar la un moment dat a sărit pe scaunul din stânga, a pornit maşina şi s-a pus în mişcare cu viraj la stânga, acroşând poliţistul cu portiera în zona şoldului", precizează sursele menţionate.

Şoferul în cauză şi-a continuat deplasarea, iar după circa 1 km a lovit un stâlp, unde a fost prins şi condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Potrivit aceloraşi surse, rezultatul primei probe ar fi indicat 2 la mie alcool în sânge.

La spital, a ajuns şi poliţistul, acuzând dureri la coloană, fără a fi însă nevoie de internare.

×