x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şoferul oprit de poliţişti cu focuri de armă în Capitală, după ce a refuzat să oprească, a fost reţinut

Şoferul oprit de poliţişti cu focuri de armă în Capitală, după ce a refuzat să oprească, a fost reţinut

03 Mar 2016   •   17:58
Şoferul oprit de poliţişti cu focuri de armă în Capitală, după ce a refuzat să oprească, a fost reţinut
Sursa foto: Karina Knapek/INTACT IMAGES

Şoferul care joi dimineaţă a fost urmărit de poliţişti şi prins cu focuri de armă, în Capitală, a fost reţinut pentru 24 de ore, anchetatorii afirmând că acesta conducea în stare de ebrietate şi nu a vrut să oprească într-un filtru, astfel că agenţii au tras cinci focuri de armă.

Joi după-amiază, şoferul, Crăişor Mitrache, zis "Seif”, un apropiat al clanului "Belgienilor”, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii de la Brigada Rutieră. El a fost dus la Parchetul Judecătoriei Sectorului 3, care îl cercetează pentru ultraj şi refuzul recoltării probelor biologice, procurorii urmând să decidă dacă vor propune arestarea preventivă a acestuia.

Mai multe rude ale bărbatului s-au adunat în faţa Brigăzii Rutiere şi au făcut scandal atunci când s-a luat măsura reţinerii.

Joi dimineaţă, bărbatul conducea un autoturism Mercedes, iar în zona intersecţiei bulevardul Basarabia – Bulevardul 1 Decembrie 1918 agenţii de la Brigada Rutieră a Capitalei i-au făcut semn să oprească. Şoferul a accelerat când i-a văzut pe poliţişti, iar aceştia au plecat în urmărirea lui. În timpul urmăririi, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical, pentru a încerca să-l oprească pe şofer. Întrucât acesta nu a oprit, poliţiştii au tras alte două focuri de armă spre maşină, reuşind astfel să îl prindă.

Crăişor Mitrache, zis "Seif", a mai fost cercetat, în 2006, pentru că a condus fără a avea permis. Poliţitşii l-au urmărit atunci prin tot Bucureştiul, şi au tras focuri de armă pentru a-l prinde.

×
Subiecte în articol: craisor mitrache