x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șocant! Un tir a intrat într-o casă din Dâmbovița

Șocant! Un tir a intrat într-o casă din Dâmbovița

10 Sep 2018   •   22:00
Șocant! Un tir a intrat într-o casă din Dâmbovița

Şoferul unui tir a pierdut, luni seara, controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi a lovit o casă, în zona localităţii Moţăieni, pe DN71, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. 

Şoferul care a produs accidentul a fost rănit şi i se acordă îngrijiri medicale. În zona unde a avut loc accidentul se circulă alternativ pe un sens de mers. 

''Din primele date se pare că pe fondul vitezei neadaptate, şoferul unui cimentruc ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un imobil. În urma impactului, şoferul autovehiculului a fost rănit, i se acordă îngrijiri medicale la faţa locului'', precizează IPJ Dâmboviţa. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa anunţă că în urma incidentului a fost afectat zidul unei camere şi o parte din acoperiş iar Inspectoratul de Stat în Construcţii va face o evaluare pentru a stabili dacă mai poate fi locuită casa respectivă. 

''Se intervine cu un ASAS (autospecială de stingere cu apă şi spumă, n.r.), un echipaj SMURD, o ambulanţă. Au fost rupte un stâlp de curent şi un branşament de gaze, s-a solicitat intervenţia echipelor de la Electrica şi Distrigaz'', mai informează ISU Dâmboviţa. AGERPRES

×
Subiecte în articol: un tir a intrat într-o casă