x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa scoate la concurs aproape 60 de locuri de muncă

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa scoate la concurs aproape 60 de locuri de muncă

16 Iul 2015   •   16:09
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa scoate la concurs aproape 60 de locuri de muncă

Aproape 60 de locuri de muncă aşteaptă să fie ocupate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, a declarat joi, pentru AGERPRES, Violeta Florea, purtător de cuvânt al unităţii medicale.

"După cum era de aşteptat, după ultimul concurs pentru ocuparea posturilor vacante, au rămas libere 59 de locuri. Aceste posturi, împreună cu cele care s-au vacantat ulterior şi altele pentru care s-a obţinut avizul ordonatorului de credite au fost publicate pentru concurs, iar începând cu data de 28 iulie, până în 11 august, cei care doresc să poată depune dosarele complete. În total, sunt 59 de posturi vacante scoase la concurs. De această dată, paleta de posturi este mult mai variată, de la economişti, la registratori medicali, statisticieni, liftieri, garderobieri, portari, dar şi îngrijitoare, asistenţi medicali, kinetoterapeuţi ori infirmiere, astfel încât, sperăm ca de această dată se vor ocupa toate posturile", a afirmat Violeta Florea.

Concursul cuprinde trei etape, cea de depunere a dosarelor, urmată de probă scrisă şi cea orală, adică interviul.

Conducerea spitalului speră că aceia care se vor prezenta la concurs de această dată să fie mai bine pregătiţi.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa este nevoit să scoată din nou posturile libere la concurs, după ce, în luna iunie, foarte puţini candidaţi s-au ridicat la nivelul cerut. La ultimul concurs de ocupare a posturilor de asistent medical, de exemplu, pe 16 locuri disponibile s-au înscris 26 de candidaţi, însă numai şapte dintre ei au promovat examenul.

×