x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău a intrat în carantină

Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău a intrat în carantină

16 Feb 2016   •   22:17
Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău a intrat în carantină

Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.

'Accesul în spital şi în secţiile exterioare se poate face în intervalele 7:30-8:30, 15:00-16:00 şi 19:00-20:00, în timp ce în secţii precum pneumologie, neonatologie sau pediatrie, accesul este interzis. Deocamdată, nu se ştie până când va fi menţinută această măsură. Cel mai probabil, carantina va fi ridicată după ce numărul infecţiilor va scădea', se precizează într-un comunicat al Spitalului judeţean de Urgenţă.

Potrivit medicului epidemiolog Carmen Scântei, din cadrul DSP Buzău, accesul în unele secţii ale Spitalului judeţean a fost interzis în totalitate. 'În toate unităţile sanitare cu paturi, accesul vizitatorilor se face după un anumit program, iar accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie şi nanologie de la Spitalul judeţean a fost interzis, iar în celelalte secţii accesul vizitatorilor a fost restricţionat', a mai declarat sursa citată.  AGERPRES

×